Etkinlikler Denizde Temizlik Var.

Silivri Belediyesi ve Cem Karabay Sualtı Sporları Eğitim Merkezi işbirliği ile "Denizde Temizlik Var" temalı sualtı deniz temizliği etkinliği gerçekleştirildi. 11 dalgıcın Silivri sahilinde temizlik yaptığı etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Daha temiz bir doğa ve çevre için herkesi kapısının önünü temizlemeye davet ediyorum.” dedi.

Silivri Belediyesi "Denizde Temizlik Var" temasıyla Silivri sahilinde sualtı temizliği yaptı. Etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Cem Karabay Sualtı Sporları Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde 11 dalgıç liman içine tüplü dalış yaparak sualtında atık topladı. Dalgıçlar temizlik sonrası deniz içerisinde dev Türk bayrağı açarak farkındalık pozu verdi. Plastik sandalyeden, pet şişeye birçok evsel atık deniz dibinden çıkarılarak etkinlik alanında sergilendi. Silivri Belediyesi tarafından Cem Karabay ve ekibine yaptıkları çalışma nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Etkinlik Fotoğrafları
Sıfır Atık Bildirim Hattı