TAPİ ile TOPİ, Silivrili çocuklarla buluştu - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

TAPİ ile TOPİ, Silivrili çocuklarla buluştu

Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) işbirliği ile gerçekleşen etkinliklerde, Tapi ile Topi isimli atık pil karakterlerinin geri dönüşüm hikayeleri anlatıldı.

Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’nde 2 gün ve toplam 4 seansta sahnelenen müzikli tiyatro gösterisine Silivri’deki anaokullarından gelen 500 anaokulu öğrencisi katıldı. Öğrencilere; geri dönüşümlü atık pillerin ne olduğu, ne işe yaradığı ve nasıl toplanması gerektiği hakkında bilgiler eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunuldu. Kukla tiyatrosu gösterimleri sonrası anaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Çevre Mühendisi İbrahim SEVİM etkinlik kapsamında TAP Derneği ve tiyatro ekibine teşekkürlerini sunarken, İlçemizde çevre bilincini geliştirmek için çalıştıklarını ve benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.