Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre Platformu Toplantısına Katılım Sağladık - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi, çevre ve geri dönüşüm konularında Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından bilgilendirildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün çalışmaları sunum eşliğinde katılımcılara aktarıldı.

Özellikle bayanların çevre ve geri dönüşüm konusunda duyarlılığını arttırmayı hedefleyen Kadın Meclisinin yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Çevre bilincini arttırmaya yönelik projelerin belediyemiz imkanları dahilinde destekleneceği belirtildi.