Silivri Cezaevi Lojmanlarında Geri Dönüşüm Projesi hız kazandı

Silivri Cezaevi Lojmanları Yönetim Başkanı Sn. Mustafa ÜNAL ile yapılan görüşmelerde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Görüşmeler neticesinde cezaevi lojmanlarında geri dönüşüm projelerimizin hızlanması amacıyla ihtiyaç duyulan geri dönüşüm konteynerleri, cam kumbaraları, bitkisel atık yağ bidonları, atık pil kutuları uygun noktalara yerleştirildi. Çevre projelerimiz hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapılırken, apartman girişlerine asılan afişlerimiz ile farkındalık yaratılması hedeflenmiştir.

İlçemizde yer alan diğer site yönetimleri ile benzer çalışmalarımız devam edecektir.