OKULLARIMIZIN ÖDÜLLERİ TESLİM EDİLDİ - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

OKULLARIMIZIN ÖDÜLLERİ TESLİM EDİLDİ

2015-2016 Eğitim-öğretim döneminde İlçemiz genelinde bulunan ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının katılımı ile gerçekleştirilen geleneksel “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası”nda dereceye giren okullarımızın ödülleri Belediye Başkan Yardımcımız Hasan SOLAK eşliğinde teslim edildi. Dereceye giren okullarımız ziyaret edilerek idareciler, öğretmenler ve öğrencilere göstermiş oldukları çevre duyarlılığından dolayı teşekkür edildi. Atık pil toplama kampanyası ile İlçemiz genelindeki tüm okullarımızda 2.000 kg atık pil toplanmıştır.

Dereceye giren okullarımız ve topladıkları pil miktarları,

1. İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi (284,5 kg)

2. Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi (260,9 kg)

3. İBB Abdülezelpaşa Ortaokulu (206,8 kg)