Mektebim Okullarında Çevre Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Silivri Mektebim Okulunun, “Eko Okullar Programı” kapsamında öğrencilerine yönelik çevre, atık ve geri dönüşüm konularında seminer verilmesi ile ilgili davetleri belediyemizce memnuniyetle karşılandı. 22.10.2015 tarihinde Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlumuz Çevre Mühendisi İbrahim SEVİM tarafından 2 seansta verilen seminerde ilk ve ortaokul öğrencilerine “ambalaj atıkları, geri dönüşüm, atık piller, bitkisel atık yağlar ve elektrikli/elektronik atıklar” konularında bilgiler aktarıldı. Okul Müdürü Elvan ÖZSAN seminer nedeniyle teşekkürlerini sunarken, koordinatör öğretmen Sevgi UYSAL, öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak, atık yönetimi ve çevresel sürdürülebilirlik için eğitim ve etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti.