Mahalle Evlerimizde Çevre Eğitimleri Tamamlandı

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliğinde Mahalle Evlerimizde eğitim gören bayan kursiyerlerimiz için Çevre Eğitim Seminerleri düzenlendi. 13 Mart 2017 tarihinde başlayan ve 26 Nisan 2017 tarihinde sona eren çevre eğitimlerimizde 11 Mahalle Evimizde toplam 120 kursiyere ulaşıldı. Geri dönüşüm, ambalaj atıkları, atık piller, bitkisel atık yağlar ve elektrikli/elektronik atıklar konularında yapılan sunumlar ile bayanlarımızın çevre konusunda bilinçlenmesi sağlandı. Mahalle evlerimizde oluşturulan geri dönüşüm noktaları ile entegre atık yönetim sistemi kurulmuş oldu.