İstanbul İlçe Belediyeleri Arası Atık Pil Toplama Yarışması sonuçlandı - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

İstanbul İlçe Belediyeleri Arası Atık Pil Toplama Yarışması sonuçlandı

TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) tarafından organize edilen, 01 Kasım 2015 tarihinde başlayan ve 31 Temmuz 2016 tarihinde sona eren İstanbul İlçe Belediyeleri arası atık pil toplama yarışması sonuçları açıklandı. Silivri Belediyesi olarak İlçemiz genelinde toplamış olduğumuz 3.934 kg. atık pil ile kişi başı en çok atık pil toplayan 2. Belediye olduk.

Çevre projelerimize destek sunan, çevreye duyarlı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.