GELECEK HEPİMİZİN, ÇÖPE ATMAYIN, AYIRIN GERİ KAZANALIM. - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

GELECEK HEPİMİZİN, ÇÖPE ATMAYIN, AYIRIN GERİ KAZANALIM.

Elektrikli ve elektronik atıkların kaynağında ayrı toplanması projesi kapsamında İlçemizde faaliyet gösteren GCL Geri Kazanım ve Rafineri A.Ş. ile işbirliği protokolü imzalandı.

Proje ile evlerde ve işyerlerinde kullanılmayan atık elektrikli ve elektronik eşyaları uygun şekilde toplanarak geri kazanılması amaçlanmaktadır.

Kullanım ömrü dolmuş; Bilgisayarlar, televizyonlar, monitörler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, müzik setleri, yazıcılar, fotokopi makineleri, büyük ve küçük ev aletleri vb. e-atıklarınız varsa bize ulaşın, adresinizden teslim alalım.

İletişim Merkezi 444 20 47