ELEKTRİKLİ / ELEKTRONİK ATIKLARINIZI KAPINIZDAN ALIYORUZ

Ev ve işyerlerinizde oluşan elektrikli / elektronik atıklarınızı ve atık floresanları Belediyemiz ana bina arkasında bulanan E-atık konteynerine ya da Muhtarlık ve Belediye Binalarında bulunan atık kutularına bırakabilirsiniz.  Belediyemiz İletişim Merkezi’ne bildirmeniz durumunda ise elektrikli/elektronik atıklarınızı her Cuma kapınızdan alınmaktadır.

İrtibat: 444 20 47 (Belediye İletişim Merkezi)

NELER ELEKTRONİK ATIKTIR?

*Küçük ev aletleri
(Elektrikli süpürgeler, ütüler, tost makineleri, ekmek kızartma makineleri, kahve makineleri vb.)
*Büyük ev aletleri
(Çamaşır makineleri, kurutucular, bulaşık makineleri, fırınlar, elektrikli sobalar, mikrodalga fırınlar vb.)
*Tüketici Aletleri
(Radyo, televizyon, video kamera, müzik aletleri vb.)
*Elektrikli ve Elektronik Aletler
(Matkaplar, testereler, dikiş makineleri gibi)
*İzleme ve Kontrol Cihazları
(Isıtma regülatörleri, termostatlar, endüstride kullanılan diğer izleme ve kontrol cihazları)
*IT ve Telekomünikasyon Cihazları
(Yazıcılar, kişisel bilgisayarlar, notebook, fotokopi makineleri, cep ve masa hesap makineleri, fax cihazları, telefonlar vb.)
*Oyuncaklar
(Elektronik trenler veya yarış arabası setleri, video oyunları el kumandası vb.)
*Otomatik Dağıtıcılar
(Otomatik sıcak ve soğuk meşrubat dağıtıcıları, otomatik katı ürün dağıtıcıları vb.)