EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediyemiz TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) işbirliğinde, AGİD (Aydınlatma Gereçleri Üreticileri Derneği), GCL Geri Kazanım ve DEHA Biyodizel’in de katılımı ile düzenlenen “Eğiticilerin Eğitimi Semineri” 21 Kasım 2017 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonumuzda gerçekleşti.

İlçemizde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerden çevre eğitim ve uygulama projeleri ile ilgili görevlendirilen öğretmenlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerimiz, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Bahar EŞMEN’in tarım ve çevrenin önemine vurgu yapan açılış konuşması ile başladı.

Dernek ve firmalarımızın Atık Piller, Elektrikli / Elektronik Atıklar ve Atık Bitkisel Yağlar hakkındaki sunumlarıyla devam eden eğitim çalışmasının ardından, katılım sağlayan öğretmenlerimize, içerisinde çevre projelerimiz hakkında bilgiler içeren afiş, broşür ve el ilanlarının bulunduğu çevreci bez çantalar takdim edildi.