Atık Piller Konulu Eğitim Semineri - Atık Yönetimi Çevre Portalı - Silivri Belediyesi

Atık Piller Konulu Eğitim Semineri

Silivri Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) işbirliğinde düzenlenen “Atık Piller Konulu Eğiticilerin Eğitimi Semineri” 14 Aralık 2015 Pazartesi günü Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

İlçemizde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerden çevre eğitim ve uygulama projeleri ile ilgili görevlendirilen öğretmenlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminerimiz, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hasan SOLAK’ın selamlama konuşması ile başladı.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü-Çevre Koruma ve Kontrol Birimi çalışmaları Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlusu-Çevre Mühendisi İbrahim SEVİM tarafından katılımcılara sunuldu. Okullarda çevre eğitimi ve uygulama projelerinin başarılı ve verimli uygulanması adına belediyemizce her türlü desteğin verileceğini vurgulayan İbrahim SEVİM, ortak çalışmalar ile eğitim kurumlarımızdaki öğrencilerimizin çevre bilincinin arttırılmasının hedeflendiğini bildirdi.

TAP Derneği’nden Sn. Gani Sercan ÖZKILIÇ “Pillerin tanımı, türleri, kullanımında dikkat edilecek hususlar, atık pillerin toplanması ve bertarafı” konularında sunum gerçekleştirdi.